2018

Under det här året kommer jag att ge ut sex böcker. Det är rekord för mig, i antal utgivna böcker under ett och samma år.

Så här ser det ut:

Januari; Den stulna plånboken, Rabén & Sjögren

Januari: Den mystiska cykeltjuven, Nypon Förlag

Juni; Livsfarligt i London, Rabén & Sjögren (Det här är den tolfte boken om Tommy och Flisen)

Juni; Tommy och Flisens film- och teaterbok (Rabén & Sjögren)

Juni: Inbrott i skolan, Rabén & Sjögren (Min första bok om Tommy och Flisen som är helt omskriven)

Det kommer alltså tre böcker om Tommy och Flisen till sommaren. Tommy och Flisens film- och teaterbok innehåller ett pjäsmanus på ”Fixa pengar, annars” och ett filmmanus på ”Inbrott i skolan”. De tre böckerna kommer också att få ett nytt och coolare utseende. Mer modernt och tidsenligt. Jag kommer att lägga ut bilder på de nya omslagen lite längre fram. Tanken är att successivt byta ut omslagen på alla böcker.

Augusti: Mynta och det mystiska ödehuset (Nypon Förlag)

Under 2019 kommer naturligtvis fler böcker i de olika serierna, och den här veckan blev det dessutom klart med ytterligare en serie på Nypon Förlag. Min första bokserie som inte är deckare! Det dröjer dock ända till augusti 2019 innan de två första böckerna i den serien ges ut.