LÄSLUST JÖNKÖPING

På tisdag är det dags för höstens Läslust-turné att landa i Jönköping.

Beskrivning

Välkommen till Läslust Jönköping!

Möt författarna Petrus Dahlin, Lena Lilleste, Kerstin Lundberg Hahn och Elias Våhlund!

Författarna kommer att berätta om sitt arbete, sina böcker och samtala kring hur vi kan inspirera till läsning. Det kommer att finnas möjlighet att ställa frågor och vi kommer även att ha en representant från förlaget på plats.

TID OCH PLATS:

Tisdagen den 7 november kl 16:00-17:15 Jönköpings Stadsbibliotek, Fokus

Vi bjuder på eftermiddagsfika och du får med dig en goodie-bag med inspiration och läsning!

Observera att eftermiddagsfika kommer att serveras innan evenemanget startar, från kl 15:15 i caféet som ligger en trappa upp från Fokus, den lokal där vi kommer att hålla till. Det är tyvärr inte möjligt att ta med fika in i föreläsningslokalen.

OBS! Anmäl dig till evenemanget via registreringsknappen ovan. Antal platser är begränsat, först till kvarn gäller.

Dela gärna inbjudan med någon annan som du tror skulle vara intresserad av evenemanget.

Vi är glada att tillsammans med Jönköpings Stadsbibliotek hälsa er välkomna till Läslust Jönköping!

Genom ”Läslust” vill vi inspirera barn som knäckt läskoden och börjar läsa själva att upptäcka nya världar. Under hösten 2017 kommer Rabén & Sjögren tillsammans med några av sina barnboksförfattare åka på en bokturné runt om i landet. Turnén riktar sig till dig som på olika sätt arbetar med barn och läsning i årskurs 1-4. Författarna kommer att berätta om sitt arbete, sina böcker och vi kommer att samtala kring hur vi kan inspirera barn till att älska läsning.