DENNA VECKAN

Tisdagen började med ett trevligt besök på Lillegårdsskolan i Partille. De ska börja skriva berättelser med Tema Kärlek och jag träffade treorna på den skolan. Efter det körde jag ner till Malmö för att vara med på Läslust på Stadsbiblioteket. Det var ett kul arrangemang som Rabén & Sjögren anordnat där vi var fyra författare och två från förlaget som träffade lärare och bibliotekarier.

Efter ett trevligt restaurangbesök och god sömn bar det av till Helsingborg på onsdagen.  Där var jag först och hälsade på hos Nypon Förlag som ligger vid Stortorget. Efter det var det dags för Läslust igen, och den här gången på Stadsbiblioteket i Helsingborg.

I torsdags åkte jag till Storegårdsskolan i Öjersjö där jag träffade tvåor, treor och femmor. De ska också dra igång Partille Stories inom någon vecka.

AA Bild Motorväg AA Scenen AA Stadsbiblioteket