månadsarkiv: november 2017

INBROTT I SKOLAN

Snart är det dags att ta tag i det här manuset. Min första bok. Innehållet ska revideras, så det blir uppdaterat, det ska in mer spänning, och några andra saker ska läggas till. Dessutom kommer boken att få ett nytt snyggt och coolt omslag. Så till alla er som hört av er och varit frustrerade över att boken inte finns i lager längre; Håll ut! Den kommer till sommaren 2018. Nyare, snyggare, bättre.

image

 

MÖLNDALS NYA STADSBIBLIOTEK

Till helgen är det invigning av Mölndals nya stadsbibliotek. Invigningen pågår under en hel vecka och på tisdagen ska jag vara på biblioteket och träffa barn som vill skriva deckare. Ska nog hitta på något läskigt som händer på det nya biblioteket … Och är det invigning så är det … då firar vi såklart med Festis och godis.

Bilden här nedanför är från MölndalsPosten och jag diggar min placering mellan Loket och Björn Ranelid.

Gran Canaria8

LÄSLUST JÖNKÖPING

På tisdag är det dags för höstens Läslust-turné att landa i Jönköping.

Beskrivning

Välkommen till Läslust Jönköping!

Möt författarna Petrus Dahlin, Lena Lilleste, Kerstin Lundberg Hahn och Elias Våhlund!

Författarna kommer att berätta om sitt arbete, sina böcker och samtala kring hur vi kan inspirera till läsning. Det kommer att finnas möjlighet att ställa frågor och vi kommer även att ha en representant från förlaget på plats.

TID OCH PLATS:

Tisdagen den 7 november kl 16:00-17:15 Jönköpings Stadsbibliotek, Fokus

Vi bjuder på eftermiddagsfika och du får med dig en goodie-bag med inspiration och läsning!

Observera att eftermiddagsfika kommer att serveras innan evenemanget startar, från kl 15:15 i caféet som ligger en trappa upp från Fokus, den lokal där vi kommer att hålla till. Det är tyvärr inte möjligt att ta med fika in i föreläsningslokalen.

OBS! Anmäl dig till evenemanget via registreringsknappen ovan. Antal platser är begränsat, först till kvarn gäller.

Dela gärna inbjudan med någon annan som du tror skulle vara intresserad av evenemanget.

Vi är glada att tillsammans med Jönköpings Stadsbibliotek hälsa er välkomna till Läslust Jönköping!

Genom ”Läslust” vill vi inspirera barn som knäckt läskoden och börjar läsa själva att upptäcka nya världar. Under hösten 2017 kommer Rabén & Sjögren tillsammans med några av sina barnboksförfattare åka på en bokturné runt om i landet. Turnén riktar sig till dig som på olika sätt arbetar med barn och läsning i årskurs 1-4. Författarna kommer att berätta om sitt arbete, sina böcker och vi kommer att samtala kring hur vi kan inspirera barn till att älska läsning.

HÖSTLOVET / LÄSLOVET

Den här veckan har det skrivits halloweendeckare, målats fantombilder av skurkar, skrivits deckarstafetter och mycket mer. Det har varit så kul att se alla höstlovsglada barn som kommit för att vara med på mina olika skrivarworkshops.

Bloggfoto9 Bloggfoto7 Bloggfoto6 Bloggfoto5 Bloggfoto4 Bloggfoto3 Bloggfoto1